Waarom algemene voorwaarden?

Zelf de touwtjes in handen houden en je zaken regelen. Als ondernemer zit dat ín je. Maar in ondernemerschap liggen overal valkuilen en hindernissen op de loer. Om je hiertegen te beschermen is het belangrijk om goede algemene voorwaarden op te stellen.

Algemene voorwaarden op maat

Welke voorwaarden zijn van belang voor jouw onderneming? Loud gebruikt hiervoor geen standaarddocument: in een kennismakingsgesprek kijken we naar jouw specifieke bedrijfsactiviteiten en leggen afspraken voor je vast in op maat gemaakte algemene voorwaarden. Bijvoorbeeld over aansprakelijkheid, garantie en klachtenregeling.

Snel en duidelijk

Al binnen vijf werkdagen na onze afspraak ontvang je een concept van je algemene voorwaarden. Je kunt hierop nog vragen en opmerkingen geven. Loud legt je ook uit hoe je de algemene voorwaarden hoort te gebruiken en waarom dat zo belangrijk is. Niet in juridische taal, maar in gewoon begrijpelijk Nederlands.

Algemene voorwaarden screenen

Veel ondernemers kopiëren in de startfase algemene voorwaarden van internet. Groeit je bedrijf? Dan is het zinvol om ze te laten screenen door Loud. Wij kijken of de algemene voorwaarden jouw bedrijf voldoende dekken en welke aanpassingen er eventueel nog nodig zijn.

Je kunt ons vragen stellen over zaken als

  • Algemene voorwaarden voor je dienstverlening, bijvoorbeeld voor advisering, levering, webshop of applicaties
  • De geldigheid van bepalingen in algemene voorwaarden
  • Algemene voorwaarden van je leverancier
  • Algemene voorwaarden voor consumenten en bedrijven

Hoeveel kosten algemene voorwaarden?

Meestal geldt voor het opstellen van algemene voorwaarden ons vaste tarief van € 250,-. Wil je weten of dat ook geldt voor de algemene voorwaarden die jij wilt laten opstellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. En benieuwd naar wat zoal verstandige onderwerpen zijn om op te nemen? Bekijk onze checklist algemene voorwaarden.