Juridisch advies in huurkwesties

Huur je voor jouw onderneming een bedrijfspand, kantoor of winkelruimte? Of verhuur je ruimtes aan anderen? Loud staat je juridisch bij in allerlei soorten huurkwesties. Of het nu gaat om het opstellen of beƫindigen van een huurcontract of het bemiddelen bij een huurconflict.

Huurovereenkomst opstellen en controleren

Een overeenkomst voor de (ver)huur van je pand, kantoor of woonhuis stellen wij op volgens de richtlijnen van de Raad voor Onroerende Zaken. Heb je al een huurcontract en wil je dat laten controleren? Ook dat is mogelijk.

Voorkom een dure rechtszaak

Een partij houdt zich niet aan de overeenkomst, overlast van de huurder of een verhuurder die de prijs verhoogt of gebreken niet herstelt. Huurconflicten komen helaas vaak voor. Kom je er samen niet uit? Laat ons onderhandelen en bemiddelen. Wij streven naar een oplossing zonder het voeren van een rechtszaak met bijbehorende kosten.

Onderneem snel actie

Heb je een huurder die niet betaalt? Dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen, voordat de achterstand te ver oploopt. Wij sommeren de huurder om alsnog te betalen. Als dat niet werkt, starten we een gerechtelijke procedure of verzoeken we (in het uiterste geval) de rechter tot ontruiming van jouw pand. Neem vrijblijvend contact op met jouw vraag over huurrecht.