Tijdig en toegankelijk deskundig advies. Daarvoor staat Loud. Of je nu een ervaren ondernemer bent of juist nog maar net begint. Onze juridische ondersteuning geven we in normaal Nederlands en is met voordelige tarieven laagdrempelig voor iedereen. Wij laten zien dat een jurist inschakelen geen grote stap hoeft te zijn. En waarom vroegtijdig juridisch advies zoveel voordelen biedt voor jou als ondernemer.

Werkwijze afgestemd op wensen

Onze manier van werken stemmen we af op basis van jouw wensen. In het algemeen bestaat onze aanpak uit zes stappen:

 1. Schets de situatie aan de telefoon of per e-mail
  Wij kunnen je direct kosteloos advies geven als je een kleine vraag hebt of vrij snel beoordelen waarmee je het beste geholpen bent.
 2. Is er meer nodig dan een telefoontje?
  Loud geeft je duidelijkheid over de kosten en we maken afspraken over een uurtarief of vaste prijs.
 3. Heb je een vrij eenvoudige vraag?
  Loud geeft je telefonisch advies en bespreekt meteen de mogelijkheden met je. Indien gewenst stellen wij juridische documenten voor je op en leveren wij deze bij je aan per e-mail.
 4. Is je vraag ingewikkelder?
  Bijvoorbeeld als je een zakelijk conflict hebt met iemand? Ook dan spreekt Loud telefonisch de mogelijkheden met je door. Afhankelijk van je situatie plannen we daarna een afspraak in. Of je stuurt ons het dossier toe. Wij zoeken hierna contact met de andere partij per brief of e-mail. Onze doelstelling is dat je er met de wederpartij uitkomt zonder proceskosten.
 5. Samenwerken met andere professionals
  Zijn er andere diensten nodig? Wij werken nauw samen met fiscalisten, notarissen en advocaten, communiceren in korte lijnen.
 6. Het maken van overeenkomsten en brieven
  Denk aan arbeidscontracten, incasso’s of reacties op e-mails van derden. Wij zorgen ervoor dat je als ondernemer juridisch juist zit.

Bel ons gerust!

Juridisch juist handelen voorkomt vervelende situaties. Loud staat daarom voor tijdige en toegankelijke juridische ondersteuning. Wil je meer weten over juridisch advies van Loud?

Neem contact op