Toegankelijk juridisch advies

Juridisch advies, juist vooraf. En binnen handbereik voor elke ondernemer. Loud is uit deze gedachte ontstaan. Een jurist inschakelen hoeft namelijk geen grote stap te zijn. Of je nu als beginnende ondernemer een goede start wil maken of als doorgewinterde zakenman of vrouw gedegen advies nodig hebt om te groeien. Loud heeft een toegankelijke werkwijze en is bovendien betaalbaar. Wij zijn lid van de beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridisch adviseurs NEVOA.

Mediation bij conflicten

Je werk is je leven óf je werkt een groot deel van je leven. Hoe je er ook tegenaan kijkt: je baan is intensief. Net als de arbeidsrelatie die je opbouwt met je collega’s, werkgevers of werknemers. Vaak gaat het goed, maar soms ontstaat er een arbeidsconflict. Naast juridisch adviesbureau is Loud daarom ook gediplomeerd arbeidsmediator. Wij voldoen aan de kwaliteitseisen van het MfN-register.

Sanne de Kleijne

Luid en duidelijk

Loud is Engels voor luid en beschrijft precies waar wij voor staan. Het is belangrijk om van jezelf te laten horen en voor jezelf op te komen, luid en duidelijk. Door bijvoorbeeld je juridische positie en je rechten en plichten vast te leggen. Of te kiezen voor arbeidsmediation bij een conflict waar je met een werknemer of werkgever niet uitkomt. Wil je als ondernemer goed zorgen voor je zaak? Of samen je conflict oplossen middels mediation? Loud adviseert je om je zaken in een vroeg stadium goed te regelen.

Louise van der Doelen-Tibosch Drs. mr. L.C.L.M. (Louise) van der Doelen - Tibosch
Fiscaal jurist en econoom

Selina van Rijn S.F.C. (Selina) van Rijn
Secretaresse

Over Sanne de Kleijne

Mr. (Meester in de rechten) Sanne de Kleijne is Loud gestart in 2014. Achteraf constateren dat zaken anders hadden gemoeten? Dat draait Sanne liever om: je dient als bedrijfsjurist juist vooraf met een organisatie mee te denken en een ondernemer tijdig richting te geven met advies. Sanne verzorgt daarnaast arbeidsmediation en doceert over mediation bij de Stichting Allied Mobiele Mediators. Je vindt het curriculum vitae van Sanne op LinkedIn.

Bel ons gerust!

Juridisch advies en arbeidsmediation voorkomen vaak vervelende situaties. Loud staat daarom voor tijdige en toegankelijke juridische ondersteuning en mediation bij arbeidsconflicten. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op