Voorkom vervelende situaties

Als ondernemer ben je het liefst bezig met je business en zo min mogelijk met juridische zaken rondom contracten, onbetaalde facturen, klachten en regelgeving. Maar als je juridisch juist handelt, voorkom je veel vervelende situaties. En bespaar je op tijd, energie en kosten. Loud voorziet je daarom van verstandig en vroegtijdig advies.

Handel juridisch juist

Door ons op tijd te bellen weet je waar je aan toe bent en wat je in een situatie wel of niet moet doen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook vergroot je zo je juridische positie. Maar misschien nog belangrijker: met juridisch juist handelen verklein je de kans dat een discussie groter wordt en escaleert tot een juridisch geschil.

Ontstaat er toch een geschil?

Loud adviseert je dan over de beste strategie, mogelijkheden en risico’s. Is het mogelijk om gezamenlijk tot een oplossing te komen? Of is er toch een procedure nodig? In ons advies nemen wij zowel de juridische zaken als de zakelijke belangen in overweging.

Kom er samen uit: arbeidsmediation

Een conflict op de werkvloer? Dan is arbeidsmediation iets voor jullie. Met onze juridische kennis en vaardigheden kunnen we jullie begeleiden in het vinden van een oplossing waarbij sprake is van een win-win situatie.

Helder over zaken

Wil je ons een juridische vraag voorleggen? Bel gerust. Ons advies op korte vragen is kosteloos. Daarnaast geven wij je geen uitleg in juridische taal, maar gewoon in begrijpelijk Nederlands. Gaan we vervolgens voor je aan de slag? Door onze voordelige tarieven en vaste prijzen is ons juridisch advies laagdrempelig voor iedereen.

Enkele voordelen
op een rij

  • Voordelige en laagdrempelige juridische ondersteuning
  • Bedrijfsjurist (achter de schermen) binnen handbereik
  • Kosteloos advies bij kleine vragen
  • Snelle levering van juridische documenten
  • Goede samenwerking met fiscalisten en notarissen
  • Sterk staan bij onderhandelingen
  • Gediplomeerd mediator bij arbeidsconflicten
  • Uitleg in begrijpelijk Nederlands

Bel ons gerust!

Loud staat voor tijdige en toegankelijke juridische ondersteuning en arbeidsmediation. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op